ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ 13/12- ΚΑΤΑΛΗΨΗ

PALAId5_LΟ αγώνας για τη διεκδίκηση του Παλαί ως δημόσιος χώρος αθλητισμού και πολιτισμού με δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση από τους κατοίκους του Γαλατσίου και των όμορων Δήμων είναι σε μια κρίσιμη στιγμή.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου με ομόφωνη απόφαση του στηριζόμενο σε παλιότερες ομόφωνες αποφάσεις και ψηφίσματα αποφάσισε να μπει και να καταλάβει το Παλαί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 11. 00 πμ με σκοπό την άμεση στέγαση των δραστηριοτήτων  των αθλητικών και πολιτιστικών  συλλόγων της πόλης μας αλλά και των δομών του Δήμου αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Όλα αυτά τα χρόνια  αγωνιστήκαμε για να αποτρέψουμε την παραχώρηση του Παλαί στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και θα συνεχίσουμε  να αγωνιζόμαστε ώστε  το Παλαί να παραμείνει δημόσιος χώρος πολιτισμού και αθλητισμού
Η δημοτική μας κίνηση “Ενότητα για την Ανατροπή”  συμμετείχε από την αρχή σε αυτόν τον αγώνα και σας καλεί όλες-ους την Κυριακή να δώσουμε δυναμικό παρόν  στην κατάληψη του χώρου και την πραγματική αξιοποίηση του προς όφελος των νέων αλλά και όλων των κάτοικων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015    11.00 πμ
Advertisements
This entry was posted in Αθλητισμός, Δήμος Γαλατσίου, Κινήματα, Κοινωνία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s