Αλήθεια γιατί ψηφίζουμε ‘’Ανατροπή’’ και Παναγιώτου στο Γαλάτσι ;

DSC_0235**Επειδή ο κορμός του συνδυασμού είναι ΣΥΡΙΖΑ ; Και γι αυτό !
**Επειδή έχει παρουσιάσει ένα μελετημένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε ένα ουσιαστικά διαλυμένο Δήμο Γαλατσίου; Και γι αυτό!
** Επειδή στελεχώνεται από έμπειρους αλλά, κυρίως, νέους ανθρώπους, που κουβαλάνε προσωπική υποδομή, παιδεία και διάθεση για παραγωγή συλλογικού έργου, νέους που δεν παλεύουν μόνο για την ατομική τους ανέλιξη, αλλά έχουν ήδη συγκροτημένη μαζική – συλλογική συνείδηση; Και γι αυτό!
** Επειδή αυτός ο συνδυασμός δεν βαρύνεται με προπατορικά, κατά της πόλης, αμαρτήματα;.  Δεν είναι μέσα στο διαπλεκόμενο σύστημα τοπικής εξουσίας που είναι κακέκτυπο του διεφθαρμένου κεντρικού κράτους; Και γι αυτό !

Γι αυτά κι άλλα πολλά .
DSC_0180

Κυρίως, όμως, ψηφίζουμε “Ανατροπή” και Σπύρο Παναγιώτου:

Γιατί αυτός ο συνδυασμός επεδίωξε, την όποια σχέση είχε με την κοινωνία, να την στεριώσει και να την διευρύνει μέσα από διάλογο.
-Γιατί αυτή τη σχέση επιχειρεί να της δώσει πολιτικό – Δημοτικό περιεχόμενο, μακρυά από σόγια,καταγωγές ,συγγένειες και κάθε άλλου είδους ψηφοθηρικές εξαρτήσεις που μαστίζουν την κοινωνία μας.
-Γιατί πείθει ότι είναι πλέον απαλλαγμένος από πληγές και ότι δύναμή του στο τιμόνι του Δήμου θα είναι η ίδια η κοινωνία.

Ψηφίζουμε “Ανατροπή” και Σπύρο Παναγιώτου:

-Γιατί αυτός ο συνδυασμός δίνει περισσότερες εγγυήσεις ότι δεν θα εκφυλλισθεί σε μια ακόμη Δημαρχοκεντρική διοίκηση.
-Γιατί δείχνει ότι έχει μελετήσει και έχει κατανοήσει τις άπειρες δυσκολίες της Διοίκησης ενός Καλλικρατικού Δήμου σε εποχή μνημονίων και τρόικας
-Γιατί , δείχνει ότι εννοεί την αποστολή του προσανατολισμένη σε μια γενικότερη παλλαϊκή προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας και των Δήμων , μέσα από τη ριζική αναδιάταξη του πολιτικού και αυτοδιοικητικού σκηνικού.
-Γιατί ο συνδυασμός δείχνει, να έχει συνείδηση του ιστορικού, συμπυκνωμένου χρόνου που διανύουμε, ως χώρα και συνακόλουθα ως Δήμος
-Γιατί,τέλος ,αποπνέει άρωμα και ήθος ανθρώπων,νέων ανθρώπων, που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους

(του Ίκαρου Πετρόπουλου από την παρέμβασή του στην συγκέντρωση της δημοτικής κίνησης “ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ” την Παρασκευή 16 Μαϊου 2014.)
DSC_0230 DSC_0234 DSC_0124

Advertisements
This entry was posted in Αλληλεγγύη, Δήμος Γαλατσίου, Κοινωνία, Νεολαία, Πολιτισμός, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s