Ημέρα αλληλεγγύης

4Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημέρα αλληλεγγύης που διοργάνωσε σήμερα η δημοτική κίνηση Γαλατσίου “ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ” στο πάρκο Λυσίου.
Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι για εμάς οι έννοιες “αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, ανθρωπιά” αποτελούν πράξη και στάση ζωής και όχι κούφια λόγια ή προεκλογικά άσφαιρα πυροτεχνήματα.
Μεγάλη κίνηση υπήρξε στο ανταλλακτικό – χαριστικό παζάρι ρούχων όπου συμπολίτες μας διάλεγαν και προμηθεύονταν  δωρεάν ρούχα που είχαν ανάγκη, άλλοι πάλι έφερναν ρούχα για αυτό τον σκοπό.
Πολλοί Γαλατσιώτες προμηθεύτηκαν ποιοτικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τα παιδιά είχαν το δικό τους χώρο και χρόνο σε αυτήν την μικρή γιορτή αλληλεγγύης.
Καθώς επίσης και η ομάδα ανέργων, που εδρεύει στο στέκι “Αμπάριζα”  διέθεσε τα δικά της εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα σαπούνια.
Συζητήσεις, χαμόγελα, χαρά, αξιοπρέπεια. Ένα μικρό παράδειγμα μιας κοινωνίας ενωμένης που προσπαθεί να σταθεί όρθια απέναντι σ αυτά που άλλοι της επιφυλάσσουν.
Στο πάρκο Λυσίου παρευρέθηκε και η Ελένη Σωτηροπούλου από το Φαρμακείο Αλληλεγγύης Πατησίων και υπ. περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την Ρένα Δούρου.
Στην διάρκεια της ημέρας ο υπ. δήμαρχος Σπύρος Παναγιώτου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι περιόδευσαν στην πόλη διανέμοντας την εφημερίδα της δημοτικής κίνησης.

Advertisements
This entry was posted in Αλληλεγγύη, Δήμος Γαλατσίου, Κινήματα, Κοινωνία, Πολιτισμός, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s