Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ και η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ

Της Νεολαίας της Δημοτικής Κίνησης

 ????????Η Δύναμή μας είναι πως είμαστε πολλοί, έχουμε ενθουσιασμό, κάνουμε καθημερινά πράξη τις ιδέες μας και ζούμε με τις αρχές μας. Σεβόμαστε το περιβάλλον, δρούμε και αποφασίζουμε συλλογικά, ακούμε και σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας. Προσπαθούμε, με τα μέσα που διαθέτουμε και στα πλαίσια της συλλογικής δουλειάς να γνωστοποιήσουμε το ποιοι είμαστε. Εμείς δε γνωριστήκαμε «χθες» εν όψει εκλογών και ξέρουμε από ομαδική δουλειά.

Η Αδυναμία μας είναι πως δεν έχουμε οικονομικούς πόρους, δεν υπάρχουν χρηματοδότες και δεν το επιδιώξαμε αποφεύγοντας αλληλεξαρτήσεις, ξέρουμε πως ότι αποφασίζουμε να κάνουμε θα το στηρίξουμε εμείς.

Επειδή η αφίσα του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αποτέλεσε αφορμή διαφωνίας, επειδή άλλοι καλοπροαίρετα και άλλοι όχι τόσο, τοποθετήθηκαν επί του θέματος, οι νέοι της δημοτικής κίνησης πήραμε μια απόφαση και ο λόγος δεν ήταν άλλος παρά η αναγνώριση της άποψης αρκετών καλοπροαίρετων φίλων που έχουν δείξει έμπρακτα τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες.

Άλλος ένας λόγος ήταν να σταματήσουμε την εξίσωση των τόνων σκουπιδιών από τοπικές φυλλάδες που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο πληρωμένο διαφημιστικό και όχι ενημερωτικό υλικό, με τις συγκριτικά λίγες αφίσες μας.

Η απόφαση μας είναι λοιπόν μετά τις εκλογές να οργανώσουμε ομάδες καθαρισμού στην πόλη, ομάδες καθαρισμού από εμάς, μαζί με όσους καλοπροαίρετους φίλους επιθυμούν.

Οι ιδέες γίνονται πράξη, η πόλη μας θα αναζωογονηθεί με ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

 

Advertisements
This entry was posted in Δήμος Γαλατσίου, Κινήματα, Κοινωνία, Νεολαία, Τοπική αυτοδιοίκηση and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s