Η Ρένα Δούρου στο Γαλάτσι

12B

Η υπ. περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επισκέφτηκε σήμερα το Άλσος Βέικου και την διανομή τροφίμων “χωρίς μεσάζοντες”  που διοργάνωσε για 10η φορά η Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου. Οικοδεσπότης το ενεργό μέλος της Κίνησης και υπ. Δήμαρχος Γαλατσίου Σπύρος Παναγιώτου. Η Ρένα Δούρου συνομίλησε με πολίτες και ενημερώθηκε για τα θέματα του Άλσους Βέϊκου και του γειτονικού “Παλαί” που ήδη έχει περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και το μέλλον του παραμένει άγνωστο.
Επίσης συναντήθηκε και αντάλλαξε γνώμες με τους παραγωγούς  της διανομής χωρίς μεσάζοντες, καταναλωτές αλλά και εθελοντές της Κίνησης Αντίστασης και Αλληλεγγύης.
Στο Άλσος Βέικου και στην διανομή τροφίμων παραβρέθηκε επίσης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
Στο τέλος η καταρακτώδης βροχή δεν έσβησε το χαμόγελο από τα μέλη της Κίνησης Αντίστασης και Αλληλεγγύης που έφεραν με επιτυχία σε πέρας  άλλη μια διανομή τροφίμων. Ένα παράδειγμα αυτοοργάνωσης της ίδιας της κοινωνίας, προσφοράς, ανιδιοτέλειας και αντίστασης σε όλα αυτά που μας επιφυλάσσουν οι πολιτικές των μνημονίων.

Advertisements
This entry was posted in Αλληλεγγύη, Δήμος Γαλατσίου, Κινήματα, Κοινωνία, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s