Μετά πολλή σκέψη και πολλά ‘’επειδή’’….στηρίζω Σπύρο Παναγιώτου

ikarosmall1

Μετά πολλή σκέψη και πολλά ‘’επειδή’’….

 

  • Επειδή, το γκρίζο σήμερα , αύριο θα είναι ακόμη πιο γκρίζο και μόνο πολλοί μαζί, αξιοποιώντας και το θεσμό του Δήμου,μπορούμε να   απαλύνουμε βάρος της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που σκοτώνει την ανθρώπινη υπόστασή μας.
  • Επειδή, στους ιστορικούς – συμπυκνωμένους χρόνους που διανύουμε, αυτά που λένε και γράφουν και εκείνα που δηλώνουν στις διακηρύξεις και στις συνεντεύξεις τους   οι επίδοξοι, με δημοτικό παρελθόν, υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Γαλάτσι, δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει τι συντελείται στη χώρα μας και στο Δήμο μας, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η ανησυχία μας για το αύριο της ζωής στη πόλη μας.
  • Επειδή, συνιστά πρόκληση να προβάλλουν τον εαυτό τους ως ‘’καινούργιους’’ και ‘’ ανανεωτές ’’, εκείνοι που έχουν έντονο Δημοτικό παρελθόν με ευθύνη για το σήμερα της πόλης ,είτε συμμετέχοντας σε αποφάσεις είτε εξοργιστικά σιωπώντας μέσα στις πλειοψηφίες τους .
  • Επειδή, εμφανώς η κοινωνία σήμερα αποστρέφεται τους ‘’αρχηγούς’’ και τους ‘’ταγούς’’ που με το υπερτροφικό τους ‘’εγώ’’ επαίρονται για την εμπειρία τους και την ικανότητά τους, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνουν πανομοιότυπα προγράμματα
  • Επειδή, η αναξιοπιστία ,η, χωρίς αιδώ, αναίρεση λόγων και έργων ( κωλοτούμπες ) εμφανέστατα για προσωπικούς λόγους, ενοχλεί βαθύτατα, ούτε χωράει συμβιβασμός με την αυτοπροβολή ,το Δημοτικόmarketingκαι την αναίσχυντη ψηφθηρία.
  • Επειδή, τέλος, το ‘’ χρώμα’’ ο Δήμος και ο Δήμαρχος το αποκτά ανάλογα με την ενεργοποίηση και οργάνωση των Δημοτών, υπό τη διακριτική ενίσχυσή του, αλλά και από τη ριζοσπαστική ερμηνεία και εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου

Γι αυτούς και πολλούς άλλους λόγους,

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θα στηρίξω την δημοτική κίνηση ‘’ Ενότητα για την ανατροπή’’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Σπύρο Παναγιώτου ,όχι βέβαια επειδή είναι συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δεν βαρύνεται με προπατορικό αμάρτημα κατά της πόλης και γιατί ,έστω με αδυναμίες, επιχείρησε πραγματικό διάλογο με τους φορείς και τους πολίτες.

Γαλάτσι 2.4.,2014   

Ίκαρος Πετρόπουλος

Πηγή: e-galatsi

Advertisements
This entry was posted in Δήμος Γαλατσίου, Κινήματα, Κοινωνία, Πολιτισμός, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s