Πρόταση δημόσιας συζήτησης

Πρόταση δημόσιας συζήτησης
μεταξύ των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Γαλατσίου

Προς τους εκδότες των τοπικών μέσων ενημέρωσης Γαλατσίου

Γαλάτσι 25 Μαρτίου 2014

Αγαπητοί φίλοι,
Σε καιρούς δύσκολους, σε καιρούς που οι πολίτες ετοιμάζονται και με την ψήφο τους να επιλέξουν τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης απευθύνουμε αυτή την επιστολή σε εσάς και δια μέσου των εντύπων και ηλεκτρονικών σας σελίδων σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και στους πολίτες του Γαλατσίου.

Προτείνουμε να αναλάβετε από κοινού τη διοργάνωση μια δημόσιας συζήτησης όπου θα δοθεί η δυνατότητα στις δημοτικές παρατάξεις να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της πόλης και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δικά σας και των πολιτών για το πρόγραμμα τους.

Αυτή η δημόσια συζήτηση, δέσμευση των δημοτικών παρατάξεων ενώπιον της πόλης υποστηρίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα δημοκρατίας για όλους μας.

Μάθημα ισότιμης δημοκρατικής προβολής των απόψεων και των προγραμματικών τους δεσμεύσεων, γεγονός που θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, την ορθότερη επιλογή των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανάληψη από εσάς μιας τέτοιας  πρωτοβουλίας θα αποτελέσει σημαντική συμβολή στην ενημέρωση των πολιτών, υπόθεση που υπηρετείτε άλλωστε για μεγάλο διάστημα στην πόλη μας.

Προτείνουμε να αναλάβετε εσείς την διαμόρφωση των  όρων διεξαγωγής αυτής της συζήτησης. Από την πλευρά μας, είμαστε πρόθυμοι να αποδεχτούμε όποια διαδικασία επιλέξετε.

 

Για την δημοτική κίνηση Γαλατσίου
«ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
Σπύρος Παναγιώτου
υποψήφιος Δήμαρχος
BANERprSM

Advertisements
This entry was posted in Δήμος Γαλατσίου, Κοινωνία, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s