Η Δημοτική μας Κίνηση είναι γέννημα ενότητας


P.4697Αγαπητοί συμπολίτες,
Η Δημοτική μας Κίνηση δεν κρύβει το πρόσωπό της.
• Είναι γέννημα ενότητας αλλά και διεύρυνσης αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών. Πολιτών που αγωνίζονται να σταματήσουν την πορεία καταστροφής της χώρας από τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις της διαφθοράς. Βρίσκεται απέναντι στις δημοτικές δυνάμεις που, παριστάνοντας τις δήθεν ανεξάρτητες, στηρίζουν και εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές.
• Η Δημοτική μας Κίνηση είναι δημοκρατική και συμμετοχική, αγωνιστική και διεκδικητική στο πλευρό των συμφερόντων των πολλών και των αδύνατων.
• Αγωνίζεται για να μην υπάρξει κανένας πολίτης στο Γαλάτσι χωρίς τροφή, χωρίς στέγη, χωρίς νερό και ρεύμα. Να μην κρυώνει και να μη λιποθυμά από την πείνα κανένα παιδί στα σχολεία.
• Υπερασπίζεται τις δημόσιες κοινωνικές παροχές, τις υποδομές υγείας, για να μη στερηθεί κανένας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την εκπαίδευση για όλους, τα ανοιχτά σχολεία, το δικαίωμα στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
• Αγωνίζεται ανυποχώρητα για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των ελεύθερων χώρων και των δασικών εκτάσεων, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την καταστροφή.
• Είναι γέννημα της ενότητας ενεργών πολιτών που πρωτοστατούν στις διανομές τροφίμων «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ», στους αγώνες ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην συμβουλευτική υποστήριξη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
• Συμμετέχουν ενεργά οι δημοτικές κινήσεις «Πολίτες σε δράση» (Ελένη Αυλωνίτου) και «Άλλος δρόμος» (Άρης Παπαδοκωστόπουλος), που δρουν στη πόλη πολλά χρόνια.
• Είναι η παράταξη που στηρίζει και συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !

Advertisements
This entry was posted in Αλληλεγγύη, Δήμος Γαλατσίου, Κοινωνία, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s